z

Butikken er under nedlukning - Køb er ikke længere muligt

z Søg
z

Mærker

Her kan du læse om de mærker vi forhandler og hvilke produkter de laver. Savner du bestemte varer eller temaer så skriv endelig til os. Vi er løbende på messer i England og USA og vil sætte en ære i at finde det helt rigtige.

StripeyCats

Stripey Cats er designet og produceret af Jonathan Crosby. Jonathan bor I Manchester og med udgangspunkt i sin kærlighed til naturen har han skabt en serie lykønskningskort med dyr - alle med deres eget navn og personlighed, der scorer højt på ”cuteness factor”.

Dyrenes plirrende øjne fangede vores opmærksomhed til Birmingham Spring Fair og vi er glade for som de første, at kunne tilbyde dem til dyreglade danskere i alle aldre.

Hos Camilles Confetti er vores favorit Sol the Sausage Dog - den minder om vores egen Molly ;o) Find din egen favorit her.

  

Merrilulu

Merrilulu er ejet af Saewon og Ranhee. De 2 kvinder er bosiddende i New York og betegner sig selv som designere, mødre og festplanlæggere. De er uddannet på Rhode Island School of Design. Tilsammen har de 5 børn og Merrilulu blev grundlagt med ønsket om, at skabe børnefødselsdage uden stress – ”turn-key party planning solutions for busy parents”. Den slags er vi fan af hos Camilles Confetti.

Vi mødte Saewon og Ranhee i New York og faldt for deres fine fødselsdagstemaer. Vi er glade for, at vi som de første i Danmark kan sende deres sommerfugle, prinsesser, røvere og luftballoner videre til fantastiske fødselsfester, babyshowers, barnedåbe.

Hvis I søger fine og nemme fødselsdagsløsninger så kig her. Tjek også Merrilulus blog her, hvor de løbende kommer med ideer til festudsmykning og aktiviteter.

Inklings Paperie

Inklings Paperie ligger I Detroit, USA. Grundlæggeren og kreativ direktør Linsey Henry er uddannet i design fra York University i Toronto og skabte Inklings Paperie efter i mange år at have arbejdet som freelancedesigner.

Inklings mission er at; Inspire kindness. Create fun, fresh and innovative products. Foster a creative workspace that values individuals and their families. Run a debt-free business with integrity, Live out our faith, and embrace causes that create positive social change.

Vi mødte Linsey Henry og hendes mand til NY Stationery Show I New York og vi elsker deres gennemførte design, smukke typografi og det lille drys af glitter, der kendetegner deres produkter.

Inklings Paperie har været nomineret til Marthe Stewart American Made Awards og de heldige gæster til Emmy-uddelingen i USA har fundet Inklings-produkter I deres goodie-bags. Herudover er Inklings at finde i et utal af magasiner fra Martha Stewart Weddings til New York Times.

Inklings Paperie støtter uddannelsen af unge på Haiti og samarbejder med lokale producenter, der skaber beskæftigelsesmuligheder for unge med særlige behov.

Hos Camilles Confetti er vi fan af Linsey og hendes teams mission og ikke mindst deres fantastiske produkter. Er du på jagt efter produkter udført med øje for detaljen og et ”american touch” så kig her.

My Minds Eye

My Mind’s Eye blev grundlagt I 1999 af designer Marcia Cornell. I begyndelsen solgte firmaet hånddekorerede papirvarer til gør-det-selv-projekter. I 2014 udvidede My Mind’s Eye med en fest-linje, der hurtig blev populær på det amerikanske marked. Deres produkter har været brugt i TV shows og film og har været nomineret til flere priser. I 2016 bidrog My Minds Eye til Michelle Obamas juleudsmykning af Det Hvide Hus! 

Vi elsker My Minds Eye for deres gennemførte temaer. Hvis du også vil have lidt ”first- family-feel” over dine fester så kig her.

Bracket

Brackets produkter er indbegrebet af en fest! Farverig, dristig, sarkastisk, sjov og fra hjertet. Grundlagt i 2014 i Oregon, USA.

Hvis du leder efter fest-udsmykning med et moderne udtryk og som er en fest i sig selv så kig her.

Pegani

Pegani er Camilles Confettis hoved ballon-leverandør. Pegani blev grundlagt i 1983 af en meget entusiastisk 13-årig Steen Pegani. Steen er tryllekunster og hans hustru Bettina er certificeret ballon artist (CBA), så hvis nogen ved noget om balloner er det dem. De har det mest fantastiske lager i Horsens med et hav af balloner i alle former, farver og størrelser (og klovnesko og bugtalerdukker og mange andre fantastiske ting, som vi dog ikke forhandler ;o)
Peganis balloner produceres af det engelske mærke Qualetex og amerikanske Northstar Ballons, der er førende indenfor kvalitetsballoner.
Se balloner fra Pegani her.

Søg her

z