z

Butikken er under nedlukning - Køb er ikke længere muligt

z Søg
z

Levering og fragt

Hos Camilles Confetti bestræber vi os på en hurtig levering og at alle ordrer sendes dagen efter bestilling. Det kan dog forekomme at ordrer først sendes to dage efter bestilling. Alle varer sendes fra vores lager i Risskov ved Aarhus. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive til os på kunderservice@camillesconfetti.dk, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dem frem til ønskede dato. Vær opmærksom på at GLS ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage, så varer bestilt torsdag og fredag leveres førstkommende mandag. 

Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside. Dog kan det forekomme at enkelte varer er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. Du kan se lagerstatus under hvert enkelt produkt. Vi tager forbehold for fejl i lagerstatus. Husk at gemme dit ordrenummer, hvis varen returneres og pengene skal refunderes.

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

Levering til GLS pakke shop kr. 29,- (Fri fragt ved køb over kr. 299,-)
Levering til erhvervsadresse kr. 39,- 
Levering til privatadresse kr. 39,-

Afhentning af din ordre er desværre ikke muligt.

Erhvervsadresse: Få leveret pakken til din arbejdsplads og spar turen til posthuset.

Privatpakke: Levering som privatpakke sker med GLS. OBS! Levering af erhvervs- og privatpakker sker med GLS på hverdage ml kl 8-16. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, bliver pakken taget med og vil i stedet blive leveret i en pakkeshop, hvor pakken kan afhentes. GLS lægger en seddel i postkassen og sender dig en SMS med hvor pakken skal hentes. Hvis du ønsker det, kan GLS stille pakken på et aftalt sted. Det er nemt at udstede en engangsfuldmagt ved at følge dette link: https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt  Du skal blot bruge dit pakke/sporingsnummer - det får du på mail/sms EFTER  vi har pakket/scannet din ordre. Pakkenummeret SKAL stå på den seddel der sættes på døren, ellers må GLS ikke stille pakken.

Track & Trace: Når din pakke er afsendt fra Camilles Confetti sender vi dig et Track & Trace nr. så du kan følge din pakke. Det er også det nr. du skal bruge, hvis du ikke er hjemme når GLS kommer og du skal afhente din pakke i en pakkeshop. Blot medbring nummeret og billedlegitimation. Hvis du ikke har modtaget en mail med et track & trace nr. inden for et par dage efter ordreafgivelse, bedes du tjekke om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

Uafhentede pakker: Ikke afhentede pakker, der kommer retur, pålægges et gebyr på kr. 75,-. for fragt og administration. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet

GLS pakke shop:
 Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakke Shops hos udvalgte tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

Søg her

z